XATA D’OR

Xata d’Or és un somni, una il·lusió feta realitat quan, al 2019, el seu fundador, Francesc Gesa, mogut per la passió que sent per l’Orxata, decideix embarcar-se en un nou repte personal i empresarial, allunyat de tot el que havia fet fins aleshores i posa en marxa una Orxateria que esdevingui referent nacional, amb un nou concepte de venda a Catalunya; la venda ambulant i a domicili d’Orxata sense menystenir l’artesania i qualitat del producte. Estableix el seu obrador a la Roca del Vallès i el primer “carro” ambulant comença a vendre a la ciutat de Granollers. La qualitat de l’Orxata aconsegueix ser valedora ben aviat de la fama d’aquesta Orxata a la ciutat. Al 2020 ja comença la venda d’Orxata a domicili a tot el territori peninsular espanyol.

COM ELABOREM L’ORXATA ?

A Xata d’Or, treballem amb les millors xufes d’Alboraya, amb certificació Denominació d’Origen Xufa de València per elaborar una Orxata 100% natural de màxima qualitat i gust.

La nostra Orxata és elaborada amb xufa, aigua i sucre. No afegim cap conservant, saboritzant ni colorant, així com tampoc utilitzem cap procés tèrmic o químic per evitar alterar-ne el gust i les seves propietats nutricionals. És per aquest motiu que la vida útil de la nostra Orxata no va més enllà dels 3 dies.

Per garantir la màxima qualitat i frescor, l’elaborem tant sols unes hores abans de la seva venda, aconseguint que els clients gaudeixin d’una de les millors Orxates de tot Espanya.

COM LA VENEM ?

Els carros són els nostres punts de venda al públic. Totalment respectuosos amb el medi ambient, mantenen la orxata freda tal i com es feia abans, amb gel. No consumeixen electricitat i els envasos amb que servim l’Orxata són, o bé reciclats, reciclables i/o biodegradables i compostables.